De ce este bine sa cumparati parchet cu montaj inclus

montaj parchet

montaj parchetStim ca atunci cand va amenajati locuinta, una dintre cele mai dificile alegeri este tipul de parchet care sa se imbine perfect cu decoratiunile si culorile din camera. Insa oricare ar fi preferintele dvs. este foarte important felul in care acestea va fi montat.

Unul dintre criteriile care stau la baza alegerii tipului de parchet este pretul. Din pacate, asta nu inseamna intotdeauna ca ati facut o afacere buna. Luati in calul faptul ca parchetul cumparat din magazine nu ofera transport gratuit decat in cantitati foarte mari. In afara de transport si operatiunile de incarcare / descarcare, va trebui sa gasiti pe cineva sa-l monteze si din nou veti fi pusi in situatia de a plati pe cineva. In plus, daca parchetul nu va fi montat asa cum trebuie, exista sansa ca in timp, acesta sa se umfle sau sa se desprinda. Intr-un tarziu, veti realiza ca, de fapt, nu ati platit deloc mai putin ci din contra.

Noi, cei de la Parchet-Usi stim ca aceste lucruri se intampla frecvent. Tocmai din acest motiv, oferim tuturor clientilor nostri din Bucuresti, transport si montaj gratuit, efectuat de profesionisti, garantat sa reziste o viata. Alegeti din zecile de modele disponibile in stoc de la producatori de renume precum Tarkett, Classen sau Sinteros modelul si nuanta unei pardoseli potrivite stilului dvs. de viata.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns