Termeni si conditii

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.parchet-usi.ro

 1. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

 1. DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul www.parchet-usi.ro va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Suntem un magazin virtual care comercializeaza pardoseli din lemn. Functionarea acestuia se face in conformitate cu Legea Comertului Electronic nr 365/2002.

Plasarea comenzilor pe siteul nostru se face prin selectarea produselor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi. Odata transmisa comanda, ea reprezinta un angajament pentru achizitionarea produselor, precum si acceptarea termenilor si conditiilor prezente aici.

Comanda primita de la client este tratata prin prisma legislatiei privind regimul juridic al contractelor la distanta, fiind considerata ca atare.

 

 1. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea CMG International, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.parchet-usi.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de CMG International. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea CMG International.

Accesul si utilizarea paginii www.parchet-usi.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.parchet-usi.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.parchet-usi.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.parchet-usi.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor CMG International.

 

 1. NEANGAJAREA RASPUNDERII

www.parchet-usi.ro nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 •  evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
 • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, CMG International nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.parchet-usi.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.parchet-usi.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web www.parchet-usi.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

CMG International nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nici o persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

 1. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

CMG International nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze CMG International prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

 1. INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site (daca ele exista).

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile www.parchet-usi.ro, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

 1. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de www.parchet-usi.ro utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

www.parchet-usi.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

 1. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.parchet-usi.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date si informatii personale de catre administratorii www.parchet-usi.ro

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

 

 1. FRAUDA

Incercarea de accesare a datelor personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza siteul www.parchet-usi.ro va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia/acelora care a/au incercat acest fapt.

 

 1. LITIGII

Orice litigiu aparut intre clienti si CMG International se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care nu se reuseste rezolvarea pe aceasta cale, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@parchet-usi.ro