Alegerea unui parchet

cum aleg un parchetAti observat vreodata ca o camera viu colorata va poate ridica moralul ? In acelasi mod, elementele de design cum ar fi podele din fag, frasin sau stejar, in diverse nuante, texturi si finisaje, influenteaza modul in care va simtiti intr-o incapere. De exemplu, intr-un livingroom puteti alege un parchet cu un ton cald, in dormitor puteti alege o pardoseala de culoare mai inchisa sau pardoseli de culori deschise pentru a face o camera sa se simta mai aerisita

Alegerea unui parchet laminat pentru casa ta ca element de decor poate fi un proces creativ si placut. Echipa de designeri profesionisti de la parchet-usi.ro este permanent pregatita sa va ofere cele mai potrivite combinatii de culori, texturi, finisaje si accesorii pentru ca locuinta dvs. sa prinda viata.

De ce parchet laminat?

Parchetul laminat este confortabil. Este fabricat din lemn ce ofera izolatie termica naturala, inclusiv izolatie fonica. Parchetul laminat este recomandat in special in dormitoare pentru silentiozitate, dar si pentru finisajele de inalta calitate ce combina stilul si functionalitatea.

Parchetul laminat Tarkett este durabil si puternic datorita constructiei sale: placa de baza de inalta densitate ofera o rezistenta la impact de top și este capabil să reziste la mobilier greu fără fisurari. Stratul superior protejeaza suprafata de zgarieturi si decolorare.