Parchet Laminat Alsafloor

Alsafloor oferă o varietate bogată de modele și finisaje, care permit personalizarea spațiului conform preferințelor și stilului dvs.

Alsafloor oferă o gamă variată de pardoseli laminate, disponibile în diferite modele, finisaje și grosimi. Acestea imită aspectul lemnului natural cu precizie și sunt rezistente la pete, zgârieturi și uzură. De asemenea, sunt ușor de curățat și întreținut.
Parchetul Alsafloor se bucură de o reputație solidă în ceea ce privește calitatea și durabilitatea sa. Produsele sunt fabricate cu atenție la detalii și utilizând materiale de înaltă calitate, ceea ce asigură o rezistență sporită în fața uzurii și a trecerii timpului.

Parchet laminat Alsafloor by Epi Franta, noile game Osmoze, Solid Medium, Solid Plus, Vfloor si Herringbone 12mm, clasa trafic 33.

Transport gratuit in Bucuresti la comenzi peste 30mp.
Alsafloor este parte a grupului Alsapan, cel mai mare producator de pardoseli din Franta.
Alsafloor by Alsapan ofera o mare varietate de parchet laminat, atat pentru trafic redus (apartamente) cat si pentru trafic intens (birouri, spatii comerciale).
Parchetul Alsafloor inseamna garantia calitatii pentru profesionisti.
Pardoselile Alsafloor au un finisaj de calitate care rezistă la murdărie, pete, lovituri şi zgârieturi.

Caracteristici si beneficii:

  • Amplă gamă de culori şi tipuri de lemn
  • Practice şi precise: sistemul de îmbinare „T-lock” fără spaţii libere între plăci
  • Strat de finisare Proteco: cel mai puternic strat de protecţie de pe piaţă
  • Clasice, practice, care uşurează viaţa
  • Practice: uşor de curăţat şi întreţinut
  • Durabile: rezistente la uzură şi zgâriere
  • Accesorii: O gamă corespunzătoare completă.
parchet laminat la oferta

Pardoselile Alsafloor conferă un aspect elegant și autentic oricărui interior. Parchetul din lemn masiv Alsafloor este fabricat din lemn natural de înaltă calitate și oferă durabilitate și rezistență în timp. Acest tip de parchet poate fi refăcut și reconditionat de-a lungul anilor.

Variație de modele și finisaje: Alsafloor oferă o varietate bogată de modele și finisaje, care permit personalizarea spațiului conform preferințelor și stilului dvs. indiferent dacă doriți un aspect clasic, modern sau rustic, veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită în colecția Alsafloor.

Instalare ușoară: Parchetul Alsafloor este proiectat pentru o instalare facilă și rapidă. Unele modele beneficiază de sisteme de îmbinare inovatoare, precum clic-ul, care facilitează montarea fără a fi necesară utilizarea de adezivi sau instrumente speciale.

Respect pentru mediu: Alsafloor are o preocupare constantă pentru mediu și utilizează materiale ecologice și durabile în producția pardoselilor sale. De exemplu, parchetul laminat Alsafloor este realizat cu un strat superior din lemn provenit din surse responsabile și certificate.