Companie

CMG INTERNATIONAL are o lunga experienta in domeniul montajului pardoselilor din lemn, cu precadere in domeniul parchetului stratificat.

montaj parchetEchipa noastra, formata din mesteri parchetari, specialisti in lemn, cu un inalt profesionalism si maxima seriozitate, este in masura sa initieze orice tip de montaj. Simtul artistic si cele mai avansate criterii profesionale sunt punctul nostru forte si constituie baza unor rezultate garantate.

Noi, cei de la www.parchet-usi.ro stim bine ca o pardoseala din lemn nu este un simplu material de constructie, ci un articol decorativ de importanta majora.

CMG International este o companie romaneasca ce produce si comercializeaza pardoseli din lemn si usi de interior din furnir natural.

Cuvintele cheie ale activitatii noastre sunt: usi de interior celulare si masive, calitate, respectarea termenelor de livrare, garantie.

Firma noastră produce în Bucuresti o gamă variată de uși de interior si distribuie parchet laminat de calitate, produs in Germania si Franta.

Compania si-a inceput activitatea in anul 2007 iar activitatea de productie a usilor de interior a inceput in anul 2011 in BUCURESTI.

Calitatea si respectarea termenelor ne permit sa ne dezvotam continuu si sa aflam ca cea mai buna reclama o constituie seriozitatea. In acest fel dorim sa ne construim un renume.

Garantia pe care o oferim tuturor produselor noastre reprezinta o dovada in plus ca scopul nostru este calitatea reala, nu doar cea aparenta.

Gama de produse din lemn comercializate de noi este vasta, firma noastra avand capacitatea de a va oferi variante complete de echipare atat pentru locuinte cat si pentru birouri, complexe rezidentiale, case de vacanta sau spatii comerciale.