Informații utile atunci când renovezi sau te muți

Știm cât de complicat este să renovezi sau să te muți într-o casă nouă. De la împachetat și transport până la găsirea unui instalator sau electrician –  totul este o mare bătaie de cap, mai ales dacă suntem presați de timp. Ne-am gândit că o listă cu telefoane utile ți-ar fi de ajutor.

✅ Așadar, dacă ai nevoie de o firmă de mutări mobilă, sună la 021 9610, oricând de luni până duminică. Sunt profesioniși în mutări care te vor ajuta la orice oră din zi sau noapte cu mutări de mobilă, din orice localitate în orice localitate.

✅ Dacă ai nevoie de un instalator sau ai o problemă cu țevile înfundate – sună la numărul 0724 518 467. Echipa se deplasează oriunde în București – Ilfov și în cazul unor intervenții mai complexe și în județele Ialomița, Călărași, Giurgiu, Prahova.

✅ Pentru instalare de gaze la casă sau la bloc, îți recomandăm firma de instalare gaze Revi Gasenergy sau sună direct la telefon 0743 566 938. Te vor ajuta, după caz, cu proiectarea și execuția de instalații gaze naturale oriunde în București – Ilfov.

✅ Dacă geamul termopan nu se mai închide etanș sau are nevoie de reglaje, sună la 0723 635 112 și bucură-te de un somn fără griji, indiferent de vremea de afară.